Om os

SIB Byggeri A/S er grundlagt i 1962 og har således i mere end 50 år været en aktiv byggevirksomhed i Sønderborgområdet. Det er vores målsætning, at være den foretrukne byggepartner i Sønderborg Kommune og levere kvalitetsbyggeri til konkurrencedygtige priser til tiden.

Visionær arkitektur med udgangspunkt i stolte, bæredygtige håndværkertraditioner, det er ganske enkelt målsætninger for alle de projekter, vi har glæden af at udføre – og vi er kompromisløse med hensyn til materialer og kvalitetsniveau.

SIB Byggeri A/S har specialiseret sig inden for alt byggeri- institutions-, idræts-, erhvervs- og boligbyggeri, villaer, anlægsopgaver, renoveringer, vedligeholdelse og reparation.

På vores tegnestue udarbejder vi tegninger til hele projektforløbet – lige fra de første skitser til de helt færdige tegninger. Vore kreative medarbejdere på tegnestuen giver inspiration, råd og vejledning til det kommende byggeprojekt og sørger for alle byggeansøgninger og myndighedstilladelser i forbindelse med byggeopgaven. Da SIB Byggeri A/S udfører alle former for fagentrepriser og har egen tegnestue, kan vi hjælpe dig med din byggeopgave fra A-Z.

Har du en mindre opgave, så gør brug af SIB Byggeri’s store og populære reparationsafdeling og få besøg af én af vore mange servicevogne. Vore professionelle og kompetente håndværkere udfører alle former for reparationsopgaver.

Ud over at SIB Byggeri A/S hjælper med alle former for små og store opgaver, udfører vi fag-, hoved- og totalentrepriser.

SIB Byggeri A/S har ca. 110 ansatte ved egenproduktion og udfører også serviceopgaver for virksomheder, foreninger og private.

Kontakt os for et besøg og få et uforpligtende tilbud, råd og vejledning.